Sidor

fredag 16 december 2011

Jag, före och under tiden

Fyra månader har det gått sedan mitt förra inlägg här och skäms-faktorn är skyhög!
Nu tänker jag dela med mig av en Före- och under tiden-bild på mig.
LCHF-start skedde i Februari 2011 och då såg jag ut ungefär som på bilden till vänster (trots att den är från December 2009, men det får duga för det finns knappt några andra bilder på mig :)) och bilden till vänster visar hur jag såg ut i November 2011.
Viktminskning hittils är -12 kg och de har skett på sju månader, samt att jag gått ned tre klädstorlekar. Jag har gått lite upp och ner och stått still långa perioder, men det går stadigt nedåt! Snart, snart är jag under 80 och det ser jag verkligen fram emot! :) Numera handlar jag kläder i "vanliga" storlekar, vilken lycka! :D


6 kommentarer:

 1. hej!
  är allt bra med dig idag? :)

  SvaraRadera
 2. härligt man ser redan en stor skillnad :D

  Grattis <3

  SvaraRadera
 3. Martina, hejsan! :) Kul att du tittat in här! Jo tack, det är bara bra här, idag är första dagen på min semester som sträcker sig över nyår, yay! :)

  SvaraRadera
 4. Emelie, taaaack! Vad skulle jag gjort utan din grupp!? <3 Visst, jag har gjort grovjobbet men stöd och pepp betyder så otroligt mycket. Jag kämpar vidare!

  SvaraRadera
 5. Oj vilken skillnad! Grattis i massor!
  Jag känner igen det där med skämsfaktorn, jag har massor med bilder på mig från innan jag gick ner och det är så man skäms för sig själv.
  Ett steg i rätt riktning är ju att man vågar visa andra också.

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och detsamma :D hehe...
   Ja man visst behöver vi titta på såna här bilder ibland för att verkligen SE vilken skillnad det är, vad det är vi har åstadkommit. Vi behöver också KÄNNA det inom oss :)

   Radera