Sidor

söndag 4 mars 2012

Thorsten Flinck får gärna ge mig ett tjuvnyp

Där fick ni något att tänka på va ;)
För den som inte vet så syftar jag på det här, som kanske inte är helt okontroversiellt. Men man får ta det för vad det är (och hon bad faktiskt om en Thorsten-kram). Programledarna driver hej vilt med tävlingsdeltagarna så då kan de gott få tåla lite mothugg :)

Jag är glad att Thorsten gick till final. Han är helt klart min favorit! Hittills så har han faktiskt gått vidare i fyra omröstningar (!) om jag har tänkt rätt. Två för varje deltävling. Inte illa! Hur det går i finalen återstår att se. Tyvärr tror jag inte att han vinner, men det är bra gjort att ta sig till final. Den här gången har Ted Ström och Thomas G:son lyckats med någonting, nämligen att ge mening och djup till en låt som framförs i Melodifestivalen. Bland mängder av ytliga, mer eller mindre den-här-har-vi-hört-förut-låtar så utmärker den sig. Och Thorsten är en fantastisk artist, han levererar när han står på scenen och han gör det trovärdigt.

Skådespelare på Dramaten i många år, regisserat i och medverkat i flera pjäser även efter detta, medverkat i filmer, TV och radio. Kanske är det någon som minns jullovsmorgon 1985, "Morgonstjärnan"? Sedan har vi också musiken, som ofta har kommit från Björn Afzelius och Dan Hylander.

Visste ni att han varit ungdoms- och konfirmandledare under åren 1975-80?

Det finns mycket att utforska när det gäller den här människan. Jag önskar också innerligt att människor inte vore så snabba med att döma. Vad har den här mannen gjort er?  Sluta hacka på honom och nedvärdera honom. Även han är människa med allt vad det innebär.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar