Sidor

tisdag 21 juni 2011

Länge sedan!Nu har jag haft mycket att göra och det har märkts på bloggen, som hela tiden har funnits i mitt bakhuvud och gett mig dåligt samvete :D
Jag har jobb på gång, ett specialjobb som ska vara i 7 månader. Yay! :D I Juli ska jag börja. Så tills dess har jag väl lite semester. Men det har ändå hänt mycket, mycket möten.

Dessutom har jag börjat förbereda för att öppna ett forum. Jag kan inte berätta mer just nu på grund av sekretess, men det tar definitivt upp mycket av min tid och mina tankar. Det är jättespännande! :D

Matmässigt så har det varit sådär. Igår klarade jag mig utan socker, förutom det som finns i charkprodukter.. så inte helt sockerfritt ändå. Men bra för att vara jag.
Idag lyckades jag dock hålla mig till 18-tiden då jag åkte dit på en choklad-bar.

Nu har bloggen passerat 2000 klick! Roligt! :D

Håller för övrigt på att förbereda för midsommar. Vi får finbesök! Matjessill, gräddfil och gräslök blir det naturligtvis, eventuellt tar jag en potatis också. Sedan blir det fläskfilé och antingen champinjonstuvning eller bearnaise till de som inte gillar sillen :) Och så är planen att jag ska baka en midsommartårta också! Tänkte mig den här med jordgubbar :D Jag hoppas vid högre makter att jag lyckas med marängen!!

Dags att "jobba" lite :)

3 kommentarer:

 1. Hejsan, Vilken bra blogg =)
  jag är en tjej på 22 år, väger idag 130kg så jag har ca 40kg övervikt, och jag har testat en hel del som inte funkat, och nu har jag tänkt testa LCHF, går lite segt nu i början men jag är beredd att göra vad som krävs, men jag skulle gärna vilja ha lite tips av nån som använt LCHF ett tag, så om du vill och kan så får du gärna maila mig om lite tips och så =) vore guld värt!

  Tack på förhand :)

  Mvh AnnMarie

  SvaraRadera
 2. Hej AnnMarie! Vad kul att du gillar min blogg :D Jag tittade in på din blogg också och såg att det var i början av Juni som du hade bestämt dig för att testa LCHF. Det går trögt nu säger du? Har du märkt av några positiva effekter alls? :)
  Jag kan varmt rekommendera dig att ta en titt på http://kolhydrater.ifokus.se/ Det är ett forum där många kunniga och intresserade diskuterar och ställer frågor och svarar.
  Vad tycker du är svårast just nu?
  Jag försökte hitta din mailadress på din blogg men såg den inte :) Det kan ju vara enklare att konversera via mail!

  SvaraRadera
 3. Hej! Vad kul att du svarade =)
  ja det var då, men jag började inte med det fören förra måndagen, den 20e..
  Ja jag har märkt att sötsuget minskat rejält :) och jag är mätt längre.. =) så jag hoppas jag är på rätt väg :) har dock känt mig trött och haft huvudvärk i några dagar men såg att det kunde vara vanligt :) jag har ju fuskat lite, har köpt fel yoghurt o ätit av,ätit lite nötter o chips o även lite cola light.. men jag är så grymt motiverad nu så nu tänker jag inte fuska nå mera utan tänker köra till 100%, för jag tror verkligen detta kan funka :).. vet du nå när på ett ungefär man kan märka av nånting på vågen o midjan o så?? =)

  Sjävlklart kan vi maila ist, blir nog lite lättare :)

  rockolga2009@hotmail.com

  SvaraRadera