Sidor

tisdag 8 maj 2012

Halvvägs!

Svandammen, Uppsala. Valborg 2012

I dag när jag ställde mig på vågen blev jag stående och stirrade på siffran. Klev av. Kollade inställningen. Klev upp och stirrade igen. 80 kg! Här har jag inte varit på kanske sex år, fy fasen vad nice! Vattenkilon, javisst, men ändå vikt :)

Nu har jag tappat 15 kg. Jag har naturligtvis mätt mig också och det är lite trixigt med att mäta på exakt samma ställe, men jag har gjort mitt bästa.
Midja -18.5 cm
Under bröstet/rygg -11.5 cm
Lår -3.5 cm
Navel -10.5 cm
Höft -9.5 cm
På överarm och vad är det försumbara skillnader :)

Vad gäller klädstorlekar har jag minskat från 48 i byxor till 42. Jag hade köpt ett par i 50, som var stora, och då grät jag, det var ungefär där som min vändning kom. Nu kan jag komma i och knäppa ett par gamla men nästan oanvända LEVI's jeans i 32/32 och de känns bra, men magen plufsar ut ovanför eftersom de är låga, så de får ligga och vänta på mig!

Svanen då? Den är där för att den är vacker  :)

2 kommentarer:

 1. Härligt!!
  Vilket resultat!
  Jag är också halvvägs nu, fast väger en hel del mer, och har onekligen också mer kvar ;-)

  Det är sån härlig känsla när kläderna passar, och det känns som ett lyxproblem att behöva köpa nya kläder eftersom de inte passar längre :-D

  Keep up the good work!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa nu känns det jäkligt bra!
   Grattis till att du också är halvvägs! :D

   Precis, prova nya kläder i affären eller rota fram gamla fina kläder som man sparat "utifall att".

   Förresten Sara, har du varit inne på Foto iFokus? Det är en av mina favoritsajter i iFokus-nätverket. Jag är visserligen amatör :))

   Radera